Tara D’Souza Filmografi

Tara D'Souza,Tara Concepta D'Souza,Zero KMS,Tommy,Mujhse

Tara D’Souza olarak bilinen Tara Concepta D’Souza (20 Aralık 1986), Mujhse Fraaandship Karoge ve Mere Brother Ki Dulhan filmlerinde yaptığı çalışmalarla tanınanHintli sinema oyuncusu ve model.

Doğum Adı Tara Concepta D’Souza
Doğum Tarihi 20 Aralık 1986
Ülke Haydarabad, Telangana, Hindistan
Meslek Oyuncu, Model
imdb nm4594542

Filmografi
Yıl
Film Adı
Rol
2018 Zero KMS (TV Series) Tommy
2011 Mujhse Fraaandship Karoge Malvika Kelkar
2011 Mere Brother Ki Dulhan Piali Patel, Pia
2006 The Angrez Sheetal
Televizyon
2015 Daanav Hunters

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.